Aika rientää kuin hiekkapöly tuulessa. Yskösten määrä lintukodossamme on jäänyt minimiin, kiitos alkoholiin säilötyn homeopaattisen lääkkeen: blondin tila on kohentunut. Saparorinsessa puolestaan hörppii omia homeopaattisia juomiaan karrelle kärventyneen nahkansa pelastamiseksi. Voi aurinko minkä teit rinsessan hennolle hipiälle! Niin makaa kuin petaa.

Highway Supermarket tuli katsastettua ja tarkalla silmällä. Pulloja siellä ainakin oli, monessa rivissä. Osa tarttui mukaan, osa ei. Kotimatkalla takapenkin reissaajat puristivat kiliseviä kassejaan rystyset valkoisina, perspuolen alla oleva taksi tuntui vetelevän viimeisiään. Työntää ei sentään tarvinnut, vaikka matkan teko välillä pysähtyikin käkkyrän sammuessa. Ostosseikkailua seurasi tyttösten herkkuhetki, patongit pöytään ja juustot suuhun. Kyytipojaksi ranskalaista viiniä, ja taas elo hymyili punertavin hampain.

Viikon odotettu kohokohta pätkähti lauantaina, kun läheisellä hotellilla esiintyi armoton Warriors from The East. Jäykät suomilanteet saivat haastetta kympillä kun ääniaallot iskivät regeetä, rokkia ja bluussia – mutta hyvin me vedettiin, eikö? Blondienkeli tyhjensi saparorinsessan lompakon ja livahti Moshin kuumimpaan yökerhoon La Ligaan, rinsessa sai onneksi kyydin kotiin rastafarien keikkabussilla hilpeässä seurassa. Älkää huolehtiko, molemmilla oli mukana suomalaiset henkivartijat. Rasta cool!

Nimependezwa sana!Cool