Afrikan äänet sykähdyttävät! Pärinät, pörinät ja örinät kuuluvat tuttuun taustameteliin, mutta hulluuteen ihmisen ajaa hullupulu! Mama Kuku naapurissa aloittaa munankeruun viideltä aamulla, jolloin länsimaalaisten rähmäsilmät räpsähtävät auki kanojen kakofonian voimasta, mutta hullupulun jatkuva julputus saa aikaan jonkinlaisen pakonomaisen aivovuodon – kalpeanaamaiset turistit toistavat pulun mantraa kuin rukousta ikään. Harmillista, että tuota pulputusta ei voi saada kirjalliseen muotoon.

Aurinko, tomu ja punaruskeat varpaat. Kotkan sandaalinainen sai tänään ihkauudet kulkimet, kun reissaajanaiset uskaltautuivat kahden kaupoille. Josko on koskaan sandaalit olleet näissä hinnoissa, hintalapussa luki 20 000. Onneksi ovat rahoissaan, turistit. Nyt kelpaa pikkuvarpaiden matkustaa seitsemän kilometriä perunapeltotietä työpaikalle, urheilemaan aikovat ryhtyä, suomalaiset. Daladalan matkassa aikaa menee puolitoistatuntia suuntaansa, ja yhteishikoilu isokokoisten mamojen daisareiden suojissa tuntuu toisinaan tuskastuttavalta. Kävellen olisit jo.

Eilen matkalaiset löysivät itsensä pikku paratiisista, jota kutsutaan nimellä Watering Hole. Vettä löytyi, reikää ei, ellei sellaiseksi lasketa janoisten suomalaisten suuaukkoja. Oli siellä muitakin, janoisempia. Iltaa sulostutti myös Jennifer Lopez, jonka takamus täytti valkokankaan. Joku jo ehken arvaa, että elokuvaa se vain oli. Pisteenä iin päälle, kyydin kotiin tarjosi Järvisen Albert. Hyvää kyytiä oli se!

Lastenmielisten reissulaisten leikki- ja lorulipasto alkaa tyhjentyä jo viikon aktiivisen käytön jälkeen. Tansanialaislapset osaavat jo liudan suomalaisia ralleja ja rytkytyksiä joita hoetaan joka päivä, monta kertaa, mielipuolisuuteen asti. Ideoita saa vapaasti blogimme suuriaivoiset lukijat ammentaa tyhjäpäisten mieleen. Mitä tänään leikkisimme?

Hiekkapölyn turvottamin silmin,

tutaonana kesho!Cool