Huomio kaikki UFF:n laatikoihin vaatteita tunkijat! Olisi tarvetta muutamalle säädylliselle kesämekolle, kokoluokka lienee mediumissa lokakuuhun asti, sen jälkeen voi laatikoihin tunkea extralargeakin. Ruoka maistuu, ja janokin on.

Memorial on varsinainen vaatekeidas, länsimaalaisten hylkäämät rytkyt löytävät uudet omistajat pilkkahinnalla täältä jättiläismäiseltä kirpputorilta. Neiti Kotkatar tinki tiukkasävyisästi itselleen läjän vanhoja vaatteita(an) kun taas Rouva Koria kulkee edelleen vanhoissa rytkyissä. Kuka osaa tinkimisen taidon, kuka ei (kenellä on vaatteet, kenellä ei).

Baari se on baari Tansaniassakin. Känni päälle ja tanssilattialle- meininki sykki kiivaana Moshin pimeässä yössä. Suomalaiset yrittivät rytkyttää samalla meiningillä, mutta vanhat (ja) vanupuikot luopuivat suosiolla lanteiden vatkaamisesta ja siirtyivät sivistyneesti viinilasilliselle kotitiluksilleen. Puoli kuudelta jo nukutti. Seuraavasta päivästä ei liene mitään sanottavaa jälkipolville.

Kuumat huulet, kuumat lähteet – ainakin yksi päivä muistuu matkalaisten mieliin auvoisena. Lötköpötköttelyä paviaanien ja jättiliskojen parissa, tuossa paratiisissa rouvat ja neiditkin pulahtivat suloiseen pulppuavaan lähteeseen. Voi sitä onnen lillua. Hiacen omistajille tiedoksi, Ritari Ässän ihmeauto Kitkään ei vedä vertoja tälle kulkupelille! Ei haittaa vesiesteet, eikä sekään, ettei renkaiden alla ole edes tietä jolla ajaa. Penkkien pehmusteet voisivat ehken vaatia hieman lisää tuotekehittelyä, geeliöljypehmusteet kärsivien kannikoiden alle?

1285092622_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Hyvältä se maistuu edelleen, elämä tällä mantereella (ja Tansanian Redd’s).

Kuna wanaoifahamu sana na wanaoifahamu kwa!Silmänisku